Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Ο Δραμυτινός θέλει να βγεί πρόεδρος

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Γ ι ώρ γ ο ς Δ ρ α μ υ τ ι ν ό ς
ε π ι κ ε φ α λ ή ς τ ο υ ψ η φ ο δ ε λ τ ί ο υ ΔΑΚΕ
των ε κ λ ο γών τ η ς ΠΕ ΓΔΥ
e -ma i l : d r ami t i n@o t e n e t . g r
Τ η λ . : 6 9 4 4 5 7 9 7 5 4
Α θ ή ν α 0 7 - 1 0 - 2 0 0 9
Συνάδελφοι,
Για 4η κατά σειρά φορά μετά τις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ), που διεξήχθησαν 13-05-2009, συγκάλεσα σήμερα, ως πλειοψηφών σύμβουλος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού, το νεοεκλεγέν Δ.Σ., προκειμένου να αναδείξουμε το νέο προεδρείο της Ένωσης (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας, Ταμίας).
Η ψηφοφορία απέβη για άλλη μία φορά άκαρπη.
Το αποτέλεσμα της πολύωρης συνεδρίασης και των ψηφοφοριών που ακολούθησαν ήταν το ίδιο με τις προηγούμενες συνεδριάσεις: 4 ψήφοι για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΔΑΚΕ, 4 ψήφοι για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΠΑΣΚ, 3 λευκά. Δηλαδή η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚ ψήφισαν τους υποψήφιους προέδρους τους, ενώ η ΑΚΙΓΔΥ και η ΕΣΑΚ επέμειναν στις ουδέτερες θέσεις τους.
Η ΔΑΚΕ, ως πρώτη παράταξη των εκλογών μας, δικαιωματικά διεκδικεί τη θέση του προέδρου. Δέχεται όμως ως λύση ανάγκης, για να ξεπερασθούν οι αναποτελεσματικές ψηφοφορίες των μελών του Δ.Σ. και για να διευκολυνθεί άμεσα η ομαλή λειτουργία του σωματείου μας, να παραχωρήσει τη μισή θητεία του προέδρου στην ΠΑΣΚ, με πρώτη τη θητεία προέδρου από
τη ΔΑΚΕ. Η υποχωρητική αυτή θέση μας δεν έγινε αποδεκτή.
Συνάδελφοι,
Ας προσπαθήσουμε όλοι σε πνεύμα ενότητας του κλάδου μας και με αίσθημα ευθύνης ότι την ΠΕΓΔΥ δεν μας επιτρέπεται να την κρατάμε ανενεργή, να συμβάλουμε το ταχύτερο στην εκλογή προεδρείου.

Για χάρη της ενότητας του κλάδου εμείς σαν geoponosnet θα καλούσαμε να περάσουν όλοι οι συνάδελφοι απο όλες τις διευθυντικές θέσεις που περάσανε οι εκπρόσωποί μας στο ΔΣ.

2 σχόλια:

  1. Γιατί να μην δώσετε τη θέση του προέδρου σε μειωψηφούσα παράταξη που θα συμφωνήσουν όλοι? πχ ΑΚΙΓΔΥ ή ΕΣΑΚ. Μήπως είναι αντιδημοκρατικό ή φοβάστε καπέλωμα από αριστεραί και λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή