Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΓΔΥ

Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ: Συνάδελφοι,
ας αναλογισθούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε επωμισθεί και με απόλυτο σεβασμό στο εκλογικό μας σώμα, που μας έστειλε στο Δ.Σ της ΠΕΓΔΥ, ας προχωρήσουμε στην ανάδειξη αντιπροσωπευτικού προεδρείου, που να είναι σύμφωνο με το αποτέλεσμα των εκλογών. Επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά ότι για τη ΔΑΚΕ δεν μπαίνει θέμα υποψήφιου προέδρου
αποκλειστικά από ένα πρόσωπο. Κάθε πρόσωπο από τα τέσσερα (4) μέλη της στο Δ.Σ. είναι διαθέσιμο να αναλάβει το αξίωμα του προέδρου, σε περίπτωση που κρίνετε ως εύλογη τη απόδοση του αξιώματος αυτού στην παράταξή μας. Σε περίπτωση που το Δ.Σ. δεν κρίνει θετικά τη δική μας υποψηφιότητα προέδρου και αναδείξει άλλον πρόεδρο, από άλλη παράταξη, εμείς θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε όμως να δεχθούμε λογικές, που απαξιώνουν την κυρίαρχη θέση της παράταξής μας στο εκλογικό σώμα και προτάσεις που μας υπαγορεύουν να συμφωνήσουμε στην ... ανάληψη δεύτερων ρόλων, προκειμένου κάποια μέλη του ΔΣ να ψηφίσουν θετικά.
Η θέση της παράταξή μας είναι εκλογή Προεδρείου για όλη τη θητεία.
Δεχόμαστε όμως, ως λύση ανάγκης, για να ξεπεραστούν οι αναποτελεσματικές ψηφοφορίες και για να διευκολυνθεί άμεσα η λειτουργία του σωματείου μας, τη παραχώρηση της μισής θητείας του προέδρου στην ΠΑΣΚ, με πρώτη θητεία προέδρου από τη ΔΑΚΕ.
Κ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ: Η ΠΑΣΚ ζητά την θέση του Προέδρου προκειμένου να συγκροτηθεί ένα Προεδρείο αγωνιστικό και διεκδικητικό. Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΣΚ θα συμμετέχει σε αναλογικό αντιπροσωπευτικό Προεδρείο. Στη σημερινή συγκυρία του Γεωπονικού
συνδικαλισμού (ΠΟΓΕΔΥ, ΠΕΓΔΥ) εκτιμάμε ότι για να είναι αποτελεσματικός ο συνδικαλισμός πρέπει να πάρουμε την Προεδρεία της ΠΕΓΔΥ.
Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ : Η κατάσταση στην ΠΕΓΔΥ είναι εντελώς απαράδεκτη. Από το προηγούμενο Συμβούλιο, το οποίο είχε διακοπεί για να συνεχίσει εντός ολίγων ημερών με προσχήματα και κωλυσιεργίες συγκεκριμένων μελών πέρασε ένας μήνας μέχρι να
ξανασυνεδριάσουμε. Προβληματίζομαι αν δεν βγει σήμερα Προεδρείο πως θ’ αντιμετωπίσουν τους συναδέλφους που διαμαρτύρονται. Για διευκόλυνση προτείνω να βγει Προεδρείο έστω για ένα χρόνο ελπίζοντας ότι η ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ θα καταλήξουν σε μια υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου.

Ν. ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ : Η Θέση μας είναι γνωστή:
Αντιπροσωπευτικό – Λειτουργικό Προεδρείο, ότι δηλαδή ισχύει τα τελευταία 15 χρόνια. Υπάρχουν λόγοι που επιβάλλουν το αντιπροσωπευτικό. Υπάρχει μεγάλη ευθύνη για την αδράνεια, όσων δυσκολεύουν τη συγκρότηση του Δ.Σ. Να γίνει κατάθεση παραγωγικών
προτάσεων για τη συγκρότηση του ΔΣ και όχι να γίνεται κριτική των προτάσεων των άλλων.
Κ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνώ με τον κ. Δραμυτινό. Πιστεύω ότι η πλευρά της ΑΚΙΓΔΥ παραμένει η ίδια, κι’ ας προτείνει το Συμβούλιο να είναι για ένα χρόνο. Ζητά από την ΕΣΑΚ να κατονομάσει ποιοι κατά τη γνώμη της δυσκολεύουν τη συγκρότηση του Δ.Σ. διαπιστώνω ότι οι δύο μικρές παρατάξεις δεν θέλουν να ψηφίζουν αλλά μόνο να δυσκολεύουν την κατάσταση. Προτείνω διπαραταξιακό Προεδρείο ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ.
Β. ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ : Ο κ. Αμπαδογιάννης μας είπε για το διαπαραταξιακό Προεδρείο της τελευταίας 15ετίας. Σ’ αυτό το Προεδρείο ο Πρόεδρος ήταν της πλειοψηφούσας παράταξης. Εμείς κάνουμε υποχώρηση και προτείνουμε από ένα χρόνο ο καθένας στην
Προεδρεία κα πρέπει να επαινεθούμε από τα αριστερές παρατάξεις.. Οι γεωπόνοι μας έστειλαν όχι για αξιολόγηση αλλά για λύση προβλημάτων.
Ε. ΠΑΥΛΟΥ : Συμφωνεί με τον κ. Δραμυτινό για μισό-μισό Προεδρείο.
Π. ΑΛΕΥΡΑΣ : Πιστεύω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, φανήκαμε ανάξιοι και οι ευθύνες βαρύνουν όλους μας, αλλά όχι εξίσου . Αν είχαμε εκλέξει ΔΣ προεκλογικά, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα (π.χ. μεγαλύτερη αύξηση στο κουτάκι κ.λ.π.). Πρέπει να έχουμε ΔΣ έγκαιρα και καταθέτοντας εποικοδομητικές προτάσεις να
διεκδικήσουμε τις λύσεις των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος με την καινούργια Υπουργό του ΥΠΑΑΤ. Πρέπει να δώσουμε ψήφο κατεύθυνσης και προοπτικής για την ανάδειξη Προεδρείου και όχι ουδετερότητας κα παθητική.
Κ. ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : Θεωρώ επιτακτική την ανάγκη να βγει σήμερα Προεδρείο. Καλό είναι οι παρατάξεις που ψηφίζουν λευκό να δοκιμάσουν και τη δική τους υποψηφιότητα. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον επικεφαλής της παράταξής μου.
Ε. ΠΑΥΛΗΣ : Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και κουραστική. Οι πάγιες απόψεις δεν οδηγούν πουθενά. Οι μικρές παρατάξεις μπορούν να δώσουν λύση. Για το Προεδρείο απομένει 1 ½ χρόνο και δεν μπορούμε να συζητάμε για μοίρασμα διάρκειας του Προεδρείου από ένα χρόνο.
Σαν μεγάλη παράταξη υποβάλαμε υποψηφιότητα και όποιοι θέλουν μπορούν να την υποστηρίξουν.
Κάποιες άλλες παρατάξεις ας υποβάλλουν τη δική τους υποψηφιότητα.
Γ. ΚΑΒΑΔΑΚΗΣ : Η πρόταση από την πλευρά της ΔΑΚΕ για μοίρασμα της θέσης του Προέδρου απευθύνονταν στην ΠΑΣΚ. Αφού η ΠΑΣΚ δεν συμφωνεί η πρόταση δεν έχει νόημα. Επομένως, δεν είναι κατανοητές οι προηγούμενες τοποθετήσεις των συναδέλφων της ΔΑΚΕ περί ευθύνης της παράταξης μας.
Ο κ. Αλευράς είπε ότι δεν μαζευτήκαμε προεκλογικά. Οι αριστερές παρατάξεις ενημέρωσαν γραπτώς ότι θέλουν και μπορούν να συνεδριάσουν πριν τις εκλογές. Περιμένω ενημέρωση από τον Πλειοψηφούντα Σύμβουλο για το ποιοί από το ΔΣ (είτε προσωπικά, είτε
σαν παρατάξεις) δεν ήθελαν Δ.Σ πριν τις εκλογές, ώστε να γνωρίζουν και οι συνάδελφοι ποιοι έχουν την ευθύνη για την καθυστέρηση, αλλιώς την ευθύνη την έχει προσωπικά ο πλειοψηφών σύμβουλος.
Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ : Από μέρους μου έγιναν προσπάθειες για να γίνει συμβούλιο πριν τις βουλευτικές εκλογές, αλλά κάποιοι συνάδελφοι εξέφρασαν δικαιολογημένη αδυναμία, λόγω προεκλογικής περιόδου.
Αξιολόγησα την όλη κατάσταση και έκρινα ότι η σύγκληση του Δ.Σ. προεκλογικά δεν θα οδηγούσε πουθενά και θα έβαζε σε αδικαιολόγητο οικονομικό έξοδο την ΠΕΓΔΥ. Μακάρι το αποτέλεσμα του σημερινού συμβουλίου να με διαψεύσει.
Κ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ : Η πρόταση της ΑΚΙΓΔΥ δεν διαφέρει ουσιαστικά από την πρόταση της ΔΑΚΕ. Επειδή όμως το Σωματείο πρέπει να λειτουργήσει κατεπειγόντως εμείς θα δεχτούμε την πρόταση της ΑΚΙΓΔΥ εφόσον η ΠΑΣΚ επιλεγεί για το πρώτο διάστημα και μετά το
θέμα να επανεξεταστεί.
Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ : Επαναλαμβάνω τη θέση μας ότι η ΑΚΕ τιμώντας την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος, που την ανέδειξε πρώτη παράταξη δεν αποδέχεται προτάσεις που την οδηγούν σε δεύτερους ρόλους. Κάναμε την πρώτη υποχώρηση, να παραχωρήσουμε τη μισή θητεία του Προέδρου στη δεύτερη παράταξη, την ΠΑΣΚ, θεωρούμε όμως ότι αν αποδεχθούμε την πρόταση της ΠΑΣΚ, απαξιώνουμε το κύρος και την κυρίαρχη θέση της παράταξής μας.
Η εναλλακτική πρότασή μας, ως λύση ανάγκης και μόνο, είναι να παραχωρήσουμε το μισό χρόνο της θητείας του Προέδρου στην ΠΑΣΚ, κάνοντας έναρξη του αξιώματος του Προέδρου από ένα (1) μέλος της ΔΑΚΕ, όποιο αξιολογήσει θετικά το ΔΣ. Λόγοι αρχής και δεοντολογίας δεν επιτρέπουν στην παράταξή μας άλλη υποχώρηση.
Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ : Παρά το ότι η συζήτηση που γίνεται περί μοιράσματος για τη θέση του Πρόεδρου δεν αφορά το Συμβούλιο. Διευκολύνουμε την κατάσταση, έστω για ένα χρόνο να μας φέρουν οι δύο ισότιμες παρατάξεις για τη θέση του Προέδρου και Γεν. Γραμματέα μια υποψηφιότητα όπως γίνεται μέχρι τώρα κατά την εκλογή Προεδρείων
στο ΔΣ της ΠΕΓΔΥ. Παρόλα αυτά διαφαίνεται ότι οι προσωπικές και παραταξιακές λογικές κυριαρχούν και τίθενται πάνω από τη λειτουργία του Συμβουλίου και την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των συναδέλφων. Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες γιατί και σήμερα θα βρεθούμε σε αδιέξοδο.
Ν. ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ : Η πρόταση της ΕΣΑΚ ήταν σαφής και εφαρμοζόταν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες της τελευταίας 15ετίας. Αντιπροσωπευτικό – Λειτουργικό Προεδρείο. Αν λοιπόν το δεχόμαστε πρέπει να υπάρχει μια κοινή πρόταση όπως και παλιά.
Π. ΑΛΕΥΡΑΣ : Πρότασή μας είναι να ψηφιστεί Πρόεδρος σήμερα και να επαναξιολογείται. Η διαδικασία εκλογής Προέδρου είναι ευθύνη όλων των μελών του ΔΣ και όχι των δύο μεγάλων παρατάξεων, όπως ειπώθηκε.
Θεωρώ ότι τέτοιες απόψεις υποβαθμίζουν το ρόλο των μελών του ΔΣ που ανέδειξαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους και οι οποίοι περιμένουν να λειτουργήσουμε επιτέλους με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου και όχι με μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Δεν καταφέραμε μέχρι τώρα το απλό και αυτονόητο, την εκλογή δηλαδή Προεδρείου. Αυτό οι
συνάδελφοι δεν μας το συγχωρούν και έχουν απόλυτο δίκαιο. Πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και με την ψήφο μας να δώσουμε διέξοδο για την ανάδειξη Προεδρείου.
«Οι καιροί οι μενετοί »
Πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να εκλέξουμε Πρόεδρο και αν δεν είναι κατορθωτό σήμερα να γίνει αύριο. Να ακουστούν διάφορες προτάσεις ώστε να βρεθεί τελικά η καλύτερη λύση.
Σε αυτό το σημείο έγινε διακοπή της συνεδρίασης επί 2ωρο.
Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ : Διαπιστώνω ότι η τακτική των λευκών ψήφων θα μας οδηγήσει πάλι στην ίδια αδιέξοδη κατάσταση. Θεωρώ ότι αν θέλουμε πράγματι να εκλέξουμε προεδρείο και να μην επαναλάβουμε για 4η κατά σειρά συνεδρίαση το ίδιο αδικαιολόγητο αποτέλεσμα, που
εκθέτει όλους μας, θα πρέπει κάποιοι εξ ημών να βοηθήσουν. Έχουμε πλέον καταλήξει ότι, έτσι όπως συνεχίζουμε να ψηφίζουμε, προεδρείο δεν βγάζουμε. Η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚ να ψηφίζουν τους υποψηφίους προέδρους τους και ΑΚΙΓΔΥ και ΕΣΑΚ να ψηφίζουν «λευκό». Για να βγάλουμε προεδρείο πρέπει να εγκαταλειφθούν οι ουδέτερες θέσεις των δύο (2) μικρών παρατάξεων και να αναλάβουν την ευθύνη να τις μετατρέψουν σε θέσεις προτίμησης.
Η ΔΑΚΕ προτείνει: Εκλογή Προέδρου για όλη τη θητεία σήμερα, από όποια παράταξη το Δ.Σ. αποφασίσει, τονίζοντας ότι εμείς θα σεβαστούμε το όποιο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που αυτό δεν γίνει εφικτό, δεχόμαστε ως εναλλακτική λύση, να παραχωρήσουμε τη μισή θητεία στην ΠΑΣΚ, κάνοντας έναρξη της θητείας η ΔΑΚΕ.
Κ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ : Η πρόταση της ΔΑΚΕ έρχεται να επικουρήσει την πρόταση της ΠΑΣΚ για όλη την περίοδο και ενισχύει την πρότασή μας για ένα μαχητικό Προεδρείο όλων των παρατάξεων. Εμμένουμε στην πρότασή μας. Αν απορριφτεί θα επανεξετάσουμε τα δεδομένα.

Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ : Συνεκτιμώντας εφ’ ενός την αναγκαιότητα ότι η νέα Πολιτική Ηγεσία πρέπει άμεσα να ενημερωθεί για τα οξυμένα διαχρονικά και νέα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα του κλάδου και εφ’ ετέρου το αδιέξοδο που έχουν φέρει στο Συμβούλιο οι δύο μεγάλες παρατάξεις προτείνουμε να εκλεγεί Προεδρείο μέχρι τέλος του χρόνου ελπίζοντας ότι δεν θα διαφωνήσουν για τη θέση του Προέδρου, τουλάχιστον για το μικρό αυτό χρονικό διάστημα.
Ν. ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ : Γνώμη μου είναι ότι θα οξυνθούν τα προβλήματα γι’ αυτό και είναι επιτακτική η αναγκαιότητα ύπαρξης Προεδρείου. Η πρόταση της ΕΣΑΚ είναι σαφής και εφαρμοζόταν σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες της τελευταίας 15ετίας.
Αντιπροσωπευτικό – ιαπαραταξιακό -Λειτουργικό Προεδρείο.
Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ : Η πρόταση της ΑΚΙΓΔΥ θα μπορούσε να γίνει από πλευράς μας αποδεκτή αν εγκατέλειπε την τακτική του «λευκού». Διαφορετικά δεν έχει νόημα η πρόταση να μπει σε ψηφοφορία.
Κ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ : Η πρόταση της ΑΚΙΓΔΥ εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές ανάγκες της παράταξης αυτής και δεν προσφέρει καμιά ουσιαστική συνεισφορά στην επίλυση της συγκρότησης του Προεδρείου.
Επιπλέον είναι και αντιδεοντολογικό μια παράταξη να προσπαθεί συνεχώς να κάνει υποδείξεις στις άλλες παρατάξεις και η ίδια να απέχει.
Επειδή όμως το Σωματείο πρέπει να λειτουργήσει κατεπειγόντως εμείς θα δεχτούμε την πρόταση της ΑΚΙΓΔΥ εφόσον η ΠΑΣΚ επιλεγεί για το πρώτο διάστημα και μετά το θέμα να επανεξεταστεί.
Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ : Μετά την τοποθέτηση των δύο παρατάξεων διαφαίνεται ολοκάθαρα η αδυναμία της αντιμετώπισης και των μίνιμουμ αναγκών του κλάδου έστω για 2μηνο αρνούμενοι να πάρουν την ευθύνη της εκλογικής δύναμης που τους δίνει ο κλάδος. Το αδιέξοδο παραμένει με ευθύνη τους και επειδή τα προβλήματα τρέχουν
επαναλαμβάνουμε την κατ’ επανάληψη κατατεθειμένη άποψή μας και καλούμε το Συμβούλιο να σταθεί στο ύψος και να ορίσει ημερήσια διάταξη συζήτησης προβλημάτων και αιτημάτων και εκπροσώπους για τη συνάντηση με τη νέα Υπουργό.
Ν. ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ : Η ΕΣΑΚ, εφόσον δεν συμφωνούν όπως παλιά, διαπαραταξιακό, λειτουργικό Προεδρείο να εκλέξουμε ένα Προεδρείο με ψηφοφορίες. Να ενημερώσουμε τον κόσμο μας. Να προβούμε σε ψηφοφορίες. Να προβούμε σε ψηφοφορίες και ας
αναλάβουμε τις ευθύνες. Ας μας κρίνουν οι συνάδελφοι και αν
καταγράφουμε τη θέλησή τους.
Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ : Αφού και οι δύο παρατάξεις δεν αποδέχονται την πρότασή μας δεν έχει νόημα να μπει σε ψηφοφορία.

Κατόπιν αυτών διεξήχθη μυστική ψηφοφορία με υποψηφιότητες
για τη θέση του Προέδρου από τη ΔΑΚΕ :Δραμυτινός Γιώργος και από την ΠΑΣΚ : Καραμήτρος Κώστας.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν :
Δραμυτινός Γ. : 4 ψήφους
Καραμήτρος Κ. : 4 -//-
Λευκά : 3 -//-
Κ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ : Μετά το αποτέλεσμα και προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα, η ΠΑΣΚ είναι διατεθειμένη να αποσύρει τη πρότασή της για το αξίωμα του Προέδρου και στα πλαίσια του αγωνιστικού Προεδρείου να προτείνει και να στηρίξει Πρόεδρο από την
ΑΚΙΓΔΥ.
Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ : Η ιστορική και συνδικαλιστική διαδρομή της ΠΑΣΚ και κατά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και κατά την εκλογή Προεδρείου στα σωματεία του Γεωτεχνικού χώρου είναι γνωστή σε όλους τους συναδέλφους και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν μας αφορούν. Η παράταξή μας έχει πάγια θέση για διαπαραταξιακά
αντιπροσωπευτικά Προεδρεία και διεκδικεί τη θέση της στο Προεδρείο ανάλογα με την δύναμή της που καταγράφεται στις εκλογές.
Π. ΑΛΕΥΡΑΣ : Μετά τη μη αποδοχή της πρότασης Καραμήτρου και εφόσον συνεχιστεί η ίδια τακτική από κάποιους, να μην ψηφίζουν κανένα υποψήφιο για Πρόεδρο (αλλά λευκό), θεωρώ ότι το αδιέξοδο είναι δεδομένο και επιφυλάσσομαι για την παραμονή μου πλέον σ’ ένα τέτοιο αδρανές Δ.Σ. Τα προβλήματα του κλάδου είναι οξυμένα το ίδιο και της γεωργίας και του αγροτικού κόσμου και χρειάζονται πρωτοβουλίες και προτάσεις για την επίλυσή τους. Έτσι όπως λειτουργούμε δεν κάνουμε ούτε τα αυτονόητα. Ελπίζω στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει να σταματήσει η στείρα και παθητική άρνηση. Να δώσουμε θετική ψήφο σ’ όποια παράταξη και σ’ όποιο Πρόεδρο κρίνουμε ότι μπορούν να
εκπροσωπούν καλύτερα τον κλάδο μας και να είναι αποτελεσματική για τη λύση των προβλημάτων.
Κατόπιν αυτών διεξήχθη 2η μυστική ψηφοφορία με υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου από τη ΔΑΚΕ :Δραμυτινός Γιώργος και από την ΠΑΣΚ : Καραμήτρος Κώστας.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν :
Δραμυτινός Γ. : 4 ψήφους
Καραμήτρος Κ. : 4 -//-
Λευκά : 3 -//-

Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ : Με δεδομένο την ξεκάθαρη θέση μας, ότι θα στηρίξουμε όποιο Προεδρείο αποφασίσει το Δ.Σ., δεν μπορώ να καταλάβω τις μικρές παρατάξεις που εμμένουν να κρατούν ουδέτερες θέσεις, ψηφίζοντας «λευκό», τη στιγμή που μας εγκαλούν ως συνυπεύθυνους για την μη εκλογή Προεδρείου. Αυτοί που πράγματι θέλουν να βγει Προεδρείο το εκδηλώνουν έμπρακτα και όχι με λόγια. Με ψήφο προτίμησης και όχι με «λευκό». Ας βγάλουν οι συνάδελφοι τα δικά τους συμπεράσματα, για τις ευθύνες κάποιων, που θεωρούν ότι το «λευκό» είναι υπεύθυνη στάση.
Στη συνέχεια ακολούθησε και 3η μυστική ψηφοφορία (σύμφωνα με το Καταστατικό) με υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου από τη ΔΑΚΕ : Δραμυτινός Γιώργος και από την ΠΑΣΚ : Καραμήτρος Κώστας.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν :
Δραμυτινός Γ. : 4 ψήφους
Καραμήτρος Κ. : 4 -//-
Λευκά : 3 -//-
Γ. ΔΡΑΜΥΤΙΝΟΣ : Συνάδελφοι, μετά και το σημερινό αδιέξοδο, είμαι υποχρεωμένος, εφόσον δεν υπάρχει άλλη πρόταση να συζητήσουμε, να κλείσω τη συνεδρίαση, σημειώνοντας ότι είμαι στη διάθεσή σας να συγκαλέσω άμεσα το επόμενο Δ.Σ., όποτε μου το ζητήσετε.
Ο Προεδρεύων του Δ.Σ.
Γιώργος Δραμυτινός

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά ψυχραιμία. Έχω φάει πέντε και δεν έχω ρίξει καμία. Τι κάνει ο πρόεδρος εκτός από τους τύπους? Έχει τριπλή ψήφο? Αφού δεν μπορείται να βγάλετε ας είστε το πρώτο ΔΣ χωρίς πρόεδρο. Δηλαδή τι θα αλλάξει αν έχετε πρόεδρο? Θα βγει κάποια από καμιά τούρτα που θα σας τραγουδά το happy birthday mr Presindent ή θα λύσετε τα προβλήματα του κλάδου που μας απασχολούν όλους ασχέτως χρώματος? Ας μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί (σε απλά ελληνικά όμως) για ποιό λόγο είναι απολύτως απαραίτητος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή