Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΔΗΩ στην 9η Οικολογική γιορτή Καρδίτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημασία ανάπτυξης της βιολογικής γεωργίας στην περιφέρεια και ειδικότερα στο Ν. Καρδίτσας, ο Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ πρόκειται να συμμετάσχει στην 9η «Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας» που θα πραγματοποιηθεί 18 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Να σημειώσουμε ότι ο Οργανισμός ΔΗΩ συμμετέχει ανελλιπώς στην «Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας» από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσής της.

Σκοπός της φετινής συμμετοχής του Οργανισμού ΔΗΩ είναι η ενημέρωση για τις ... τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο των βιολογικών τροφίμων & ποτών αφενός μεν των παραγωγών ώστε να στραφούν σε καλλιέργειες που θα τους αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη αφετέρου δε των καταναλωτών ώστε να γνωρίσουν, να εκτιμήσουν και να επιλέξουν τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας για την καθημερινή τους διατροφή.

Μεταξύ άλλων η 9η «Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας» περιλαμβάνει :
- Πανελλαδική εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων και ειδών χειροτεχνίας
- Έκθεση υλικού που έχει σχέση με τη βιολογική γεωργία, την προστασία του περιβάλλοντος και κάθε άλλη οικολογική δραστηριότητα
- Παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες & συζητήσεις στο χώρο της έκθεσης, καλλιτεχνικά και οικολογικά δρώμενα, εκδηλώσεις για τα παιδιά και άλλα.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στη βιοποικιλότητα, θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η καθιερωμένη ημερίδα που κάθε χρόνο πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του τριημέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα www.oikologikigiorti.gr

Με εκτίμηση,
Για τη ΔΗΩ


Θοδωρής Ζορμπάς
Διευθυντής Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου