Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Aπάντηση σε Δελτίου Τύπου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

(ΠΟΓΕΔΥ)

ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ

Αχαρνών 2 Αθήνα Τ.Κ. 10176 Τηλ.:210-5234189, 210-2124041 FAX: 210-5232240

e-mail:ax2u128@minagric.gr

 

                                                                                       Αθήνα  19-4-2010

Πληροφορίες : Νίκος Κακαβάς

6977188035

 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης που αφορά τις κατάπτυστες δηλώσεις... του συντονιστή του Νομαρχιακού Έργου κου Τσαμασλή για «παράνομο συνδικάτο Γεωτεχνικών, που στρέφεται εναντίον της Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Οικονομίας» επισημαίνουμε ότι:

Η Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων εκλεγμένο όργανο των Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων με τους αγώνες της έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των μελών της και στην κοινωνία.

Για την διεκδίκηση συγκεκριμένων αιτημάτων η ΠΟΓΕΔΥ προκήρυξε νόμιμα αποχή από τις εκτός γραφείου μετακινήσεις, σύμφωνα με την Συνδικαλιστική Νομοθεσία και οι μεθοδεύσεις και διαδόσεις για παράνομες κινητοποιήσεις έπεσαν στο κενό.

Το Δ.Σ. της ΠΟΓΕΔΥ με υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, επέτρεψε σε κλιμάκια κτηνιάτρων μελών της, να προβούν σε εντατικούς ελέγχους και να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες για όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης που κυκλοφόρησαν στην αγορά και δεν είχαν υποστεί τους προβλεπόμενους υγειονομικούς ελέγχους καθ΄ όλη την διάρκεια της αποχής. Τούτο διότι Νομάρχες και Αντινομάρχες όπως στην Άρτα και στην Εύβοια με απαράδεκτες παρεμβάσεις και ενέργειες στους Διευθυντές Κτηνιατρικής των Νομών τους φρόντιζαν για το αντίθετο μη σεβόμενοι ούτε τα θεσμοθετημένα δικαιώματα των Γεωτεχνικών ούτε το θεσμό των αιρετών οργάνων.

Κατά συνέπεια, οι παραπάνω απαράδεκτες δηλώσεις δεν ευσταθούν, αποτελούν προσπάθεια συκοφάντησης της Ομοσπονδίας και εξυπηρετούν ψηφοθηρικές επιδιώξεις στις πελατειακές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί στις Νομαρχίες.

Επισημαίνουμε ότι εάν δεν ανακαλέσει τις δηλώσεις του η Ομοσπονδία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (Δικαστικές-Πειθαρχικές κ.λ.π.), προασπίζοντας το αυτονόητο.

Για το Δ.Σ.

  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

  Ν.  ΚΑΚΑΒΑΣ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

              Α.  ΙΩΑΝΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου