Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Εκδήλωση της ΠΑΣΚ Λάρισας

Πράσινη ανάπτυξη και ο ρόλος των γεωπόνων
Εκδήλωση με θέμα «Πράσινη ανάπτυξη στην Ελλάδα και ο ρόλος των Γεωπόνων» συνδιοργανώνουν η ΠΑΣΚ Γεωπόνων ν.Λάρισας και η ΠΑΣΠ Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σήμερα (Παρασκευή 13 Νοεμβρίου) στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο επικεφαλής της ΠΑΣΚ Γεωπόνων Λάρισας κ. Ντίνος Μακάς (εισαγωγή- απολογισμός δράσης - παρουσίαση ψηφοδελτίου 2009) και αφού διαβαστεί χαιρετισμός-μήνυμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου θα ακολουθήσουν ομιλίες με εισηγητές τους κκ. Γιάννη Μαγκριώτη (υφυπουργός Υποδομών - βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Α΄Θεσ/κης), «Έργα δημόσια- ιδιωτικά. Πράσινο στην Ελλάδα και ο ρόλος των γεωπόνων»,
Κωνσταντίνου Καρτάλη (βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Μαγνησίας), «Υδατικό ισοζύγιο Θεσσαλίας και ο ρόλος των γεωπόνων», Βασίλης Έξαρχος (βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Λάρισας), «Αγροτική πολιτική και ο ρόλος των γεωπόνων» και Έκτορας Νασιώκας (βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Λάρισας) «Έλεγχος - Υγιεινή τροφίμων και καταναλωτές / Παιδεία και ο ρόλος των γεωπόνων». Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπεχλιβάνος. Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου