Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

΄΄Καυτός Νοέμβριος΄΄. Τα ΄΄πόδια σε ένα παπούτσι΄΄ μας έβαλε η Επίτροπος.

Προθεσμία μέχρι τις 16 Νοεμβρίου έχει η χώρα μας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να δώσει διευκρινήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις αποζημιώσεις των 425 εκατομμυρίων Ευρώ για το 2009 και 386 εκατομμυρίων Ευρώ για το 2008 . Αυτό προέκυψε απο τη συνάντηση που είχε η κ. Μπατζελή με την αρμόδια Επίτροπο κ. Μάριαν Μπόελ .

Επίσης η αρμόδια επίτροπος τόνισε..... στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οτι στις 23 και 27 Νομεβρίου ειδική Επιτροπή θα βρίσκεται στη χώρα μας για την διενέργερια ελέγχων σε οτι αφορά την ψηφιοποίηση και χαρτογράφηση των αγροτεμαχίων για να δοθούν οι ενισχύσεις στους αγρότες .

«Η ασυνέπεια της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας τόνισε η Κα Μπατζελή αποδόμησε την αξιοπιστία ... μας και μαζί τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών απέναντι στην Ε.Ε. Υποχρεωνόμαστε να διαπραγματευόμαστε τα κεκτημένα αντί να διεκδικούμε καλύτερες πολιτικές για τους αγρότες. Η έξοδος όμως από τα σημερινά αδιέξοδα είναι ένα στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Μαζί ο κρατικός μηχανισμός, οι γεωργοί και οι Ενώσεις τους πρέπει και μπορούμε να ανακτήσουμε τον χαμένο χρόνο και να αποκτήσουμε τις υποδομές, που όχι μόνο θα μας βοηθήσουν στην διαχείριση των επιδοτήσεων αλλά και θα αποτελέσουν εργαλεία για να εφαρμόσουμε πολιτικές προς όφελος των γεωργών».
Από agroschannel.com

7 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΤΕ!

    http://lesvos.wordpress.com/2009/11/06/4343-12/

    http://lesvos.wordpress.com/2009/11/05/233-4/

    Πάλι καλά που υπάρχουνε και τα blogs και μαθαίνουμε κανένα νέο.Γιατί αν περιμέναμε από τα ΜΜΕ θα κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που έχω να πω άξια οικογένεια. Φαντάζομαι καμάρι η μάνα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι είναι όλοι για φτύσιμο.Κανένας δεν είναι καθαρός.Αλλά φατίμε και εμείς οι ίδιοι που πέφτουμε τόσο χαμηλά,που νομίζουμε ότι με το να μην διαδίδουμε μια τέτοια είδηση από το ιστολόγιό μας νομίζουμε ότι βοηθάμε την κατάσταση.Εύχομαι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ που μας φιλοξενεί να αναπαράγει την είδηση.
    Το γελοίο του πράγματος είναι ο φίλος δημοσιογράφος που διατηρεί την ιστοσελίδα 4 ΕΠΟΧΕΣ, ενώ σήμερα έχει αναρτήσει την είδηση με τα πούρα του Κοντού (και καλά έκανε), δεν έχει γράψει λέξη για την συντοπίτισσα Κατερίνα και την ευφιέστατη οικογένειά της και τους διορισμούς της..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μπασιάκος είχε την αδελφή του, η Μπατζελή τώρα τον ξάδελφο της. Δεν μπορεί να πει κανείς, έχουμε υπουργούς που σέβονται και τιμούν τις οικογένειες τους. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν... Ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγινε στον ΣΔΟΕ ή θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα γίνει. Ή μάλλον ήταν να γίνει, αλλά τώρα που γνωστοποιήθηκε, κανείς δεν ξέρει. Είναι και αυτό περί "αρίστων και όχι αρεστών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΓΑΝΤΖΟΥΡΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ των 4 ΕΠΟΧΩΝ το έμαθες; Θα το αναρτήσεις ποτέ;

    Κύριε διαχειριστά του GEOPONOSNET θα το αναρτήσεις ποτέ ή μόνο τα πούρα του Κοντού και ο Κοκκινούλης μετράνε για σένα;

    Αν χαίρομαι για κάτι είναι ότι φανερώνονται τα κίνητρά σας τόσο καιρό και ότι οι συνάδελφοι πια θα είναι πιο προσεκτικοί με τις επιλεκτικές ειδήσεις σας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή