Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Συνάδελφοι ετοιμάστε τα βιογραφικά σας

Αναρτήθηκε στο internet η προκήρυξη για προέδρους και μέλη των Δ.Σ. ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΦΕΤ . Εκτύπωση

Μέσω του διαδικτύου και έως τις 2 Δεκεμβρίου έχουν τη δυνατότητα, οι ενδιαφερόμενοι να στελεχώσουν τις θέσεις των προέδρων και των μελών των αντίστοιχων Διοικητικών Συμβουλίων του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΦΕΤ, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Όσοι επιθυμούν.... να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους σε θέσεις ευθύνης των παραπάνω οργανισμών, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας, για διευκόλυνσή τους, τη σχετική φόρμα (όσα πεδία επιθυμούν) για τον οργανισμό της προτίμησής τους, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ανοιχτής διακυβέρνησης του γραφείο του πρωθυπουργού www.opengov.gr .Σε κάθε οργανισμό θα εφαρμοσθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Απο agroschannel.com

3 σχόλια:

  1. http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9D%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%91%CE%A4-%CE%BF-%CE%95%CE%A6%CE%95%CE%A4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας θυμηθούμε τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ πριν 10 μήνες
    27/01/2009 | 15:12 Τελευταία Ενημέρωση 15:33 27/01/2009

    Να μην υπαχθεί στο ΥΠΑΑΤ ο ΕΦΕΤ
    Αντίθετο το ΠΑΣΟΚ στην υπαγωγή του ΕΦΕΤ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. "Θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να αποτραπεί η απόφαση" δηλώνει ο Μ. Χρυσοχοΐδης.


    O εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης

    O εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι πλήρως αντίθετο με την απόφαση της κυβέρνησης για την υπαγωγή του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο ΕΦΕΤ πρέπει να παραμείνει στο ΥΠΑΝ γιατί συνδέεται, όπως άλλωστε προβλέπει και ο ιδρυτικός του νόμος, με την προστασία των καταναλωτών, η οποία και αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης" Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΕΦΕΤ.

    "Αντί η κυβέρνηση να επενδύει σε καινοφανή, άτοπα και αναποτελεσματικά σχήματα, ας μεριμνήσει για την ουσιαστική θεσμική, οικονομική και στελεχιακή ενίσχυση του ΕΦΕΤ, ως του κατεξοχήν οργάνου για τη χάραξη και τον συντονισμό της εθνικής διατροφικής πολιτικής. Εμείς από τη μεριά μας, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση σήμερα, και ως κυβέρνηση αύριο, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν αφενός για να αποτραπεί αυτή η απόφαση και αφετέρου για να υπηρετήσει ορθά και αποτελεσματικά ο ΕΦΕΤ την κορυφαία αποστολή του στην ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων" δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εγγραφή στην κλαδική την επισυνάπτουμε ή μας έχουν φακελωμένους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή