Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων στην Πέλλα


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ Έδεσσα , 17 -12-2008
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Πραγματοποιήσαμε με τη συμμετοχή κτηνοτρόφων της Πέλλας την κινητοποίηση – πορεία μας από τα ορεινά - ημιορεινά χωριά του Καϊμάκτσαλαν, της Τζένας & του Πάϊκου προς τον Αξιό. Συμμετείχαμε πολλοί συνάδελφοι και σ’ αυτή τη διαμαρτυρία για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για τα προβλήματα επιβίωσης της κτηνοτροφίας & των οικογενειών μας.
Οι εξευτελιστικές τιμές στο Γάλα & το Κρέας και η από πέρσι κατακόρυφη αύξηση των τιμών των Ζωοτροφών έχουν σαν αποτέλεσμα ολόκληρος ο κλάδος μας να βρίσκεται σε απόγνωση . Η συντριπτική πλειοψηφία των Κτηνοτρόφων – ξεπερνώντας τους πολιτικούς διαχωρισμούς και τις ταμπέλες - παλεύει απέναντι σ’ αυτή τη κατάσταση, όπως και σε ... όλες τις γωνιές της χώρας μας με σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Οι αγώνες μας πρέπει να συνεχιστούν και να δυναμώσουν, δεν έχουμε άλλο δρόμο γιατί τα προβλήματα πάνε να μας πνίξουν.
Στη πορεία μας συμμετείχαμε με τα αγροτικά μας αυτοκίνητα και το πανό μας με το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ» . Ανταμώσαμε στην Ε.Ο. Έδεσσας – Θεσσαλονίκης μετά τη Χαλκηδώνα με τους συναδέλφους μας αγρότες του Νομού Θεσσαλονίκης και όλοι μαζί για να γνωστοποιήσουμε τα αιτήματα & τον αγώνα μας, κλείσαμε το δρόμο για πάνω από δύο ώρες .
Στείλαμε για μια ακόμη φορά το μήνυμά μας σε όλους τους υπεύθυνους για τη κατάντια της ελληνικής κτηνοτροφίας και ζητήσαμε ν’αλλάξει η πολιτική απέναντι στα προβλήματα ύπαρξης μας .
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου