Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Νέο συλλογικό όργανο αποκτούν οι γεωτεχνικοί

Νέο συλλογικό όργανο αποκτούν οι γεωτεχνικοί που εργάζονται σε νομαρχίες και δήμους της Κεντρικής Ελλάδας. Το παραπάνω αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στο ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Σκόρδα και με τη συμμετοχή γεωτεχνικών ΟΤΑ Α’ βαθμού απ’ όλη την περιφέρεια.

Η απόφαση πάρθηκε ενόψει και της θεσμικής αναθεώρησης των ΟΤΑ Α΄ βαθμού ενώ παράλληλα ορίστηκε ... συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από 10 γεωτεχνικούς των δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας.

Επίσης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους γεωτεχνικούς των δήμων καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν θεσμικά και οικονομικά, στα οποία εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνου Σκόρδα αλλά και ο συντονισμός δράσης.

H συντονιστική επιτροπή αποτελείται από τους εξής:
1. Μήτσος Νίκος - Δήμος Λαρισαίων
2. Διαμαντούλης Ιωάννης - Δήμος Λαρισαίων
3. Παπαδοπούλου Αγγελική - Δήμος Γιάννουλης
4. Κίσσα Μαρία- Δήμος Μελιβοίας
5. Γιουβρή Δώρα – Δήμος Αμπελώνα
6. Χαυτουρας Αποστόλης – Δήμος Μηλεών Μαγνησίας
7. Μπίτης Αθανάσιος- Δήμος Αργαλαστής Μαγνησίας
8. Ευθυμίου Αποστόλης - Δήμος Τυμφαίων Τρικάλων
9. Φωτάκη Εφη- Δήμος Γόμφων Τρικάλων
10. Βασιλικός Χαρίλαος - Δήμος Παραληθαίων Τρικάλων
11. Καμινιώτης Αποστόλης – Δήμος Μενελαίδος Καρδίτσας

Επίσης παρευρέθηκαν και οι παρακάτω γεωτεχνικοί των ΟΤΑ: Νεμπεγλεριώτου Σούλα, Παπαδόπουλος Μπάμπης και Σπηλιώτου Βάια – Δήμος Λαρισαίων, Ναγκούλη Σόνια – Δήμος Πλατυκάμπου, Κατσίκα Ελένη – Δήμος Αγιάς, Μπαγκούας Οδυσσέας – Δήμος Λιβαδίου, Στάθη Ευαγγελή –Δήμος Αρμενίου, Καλφούντζου Παρασκευή – Δήμος Ενιπέα, Μπομπότη Ζωή – Δήμος Φερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου