Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζεται το δούλεμα με την ΑΓΡΟΓΗ

Σοβαρές αλλαγές ανακοίνωσαν στην ΑΓΡΟΓΗ, θα μειώσουν λένε τους μισθούς τους 10% και τις αμοιβές συμμετοχής στα ΔΣ κατά 25%. Τι λέτε ρε παιδιά ευχαριστούμε πολύ για την γενναιοδωρία σας.
Καλύτερα βέβαια θα ήταν να μας πουν ποιοι είναι οι μισθοί που παίρνουν για να τους συγκρίνουμε. Παρόλα αυτά αν θέλετε να κάνετε οικονομία εμείς προτείνουμε να κάνετε περικοπή 100% και να πάτε σπίτι σας. Τότε θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και μπορεί που ξέρετε και να πληρωθούν οι αγρότες τις επιδοτήσεις στην ώρα τους.
Αυτά έλεγε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ για την ΑΓΡΟΓΗ;
Παχιά λόγια και παχιούς μισθούς για άχρηστους συμβούλους και διοικητές οργανισμών έχουμε χορτάσει. Κρίμα γιατί η νέα υπουργός ακολουθεί την ίδια πεπατημένη όπως με την ΝΔ.
Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει ευθύνη να προστατέψει τον Δημόσιο τομέα από τις ιδιωτικοποιήσεις και από την δημιουργία τέτοιου είδους εταιρειών.
Θα το κάνει;

Δείτε την ανακοίνωση...

Όπως είναι γνωστό, η ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά στην επιτυχή περάτωση του έργου της ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων και της διεξαγωγής επιτόπιων ελέγχων επιλεξιμότητας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα που θα επιφέρουν καταλογισμούς και πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.(αυτό είναι το ανέκδοτο της εβδομάδας)
Σε ένα πνεύμα αποτελεσματικότερης λειτουργίας και επιτάχυνσης της κρίσιμης αποστολής που μας έχει ανατεθεί, το Δ.Σ. αποφάσισε την άμεση τοποθέτηση 91 ατόμων από τα πολυπληθή πέντε παραρτήματα της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. και την Αθήνα προς 30 άλλα παραρτήματα της εταιρίας.
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ορθολογικότερη γεωγραφική κατανομή του διαθέσιμου προσωπικού και η βέλτιστη δυνατή ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που έχει ως αποτέλεσμα την προστασία των οικονομικών συμφερόντων του Δημοσίου και της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε

57 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ .ΔΗΛ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΟΓΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ;
    ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε χορτάσει από διαπλεκόμενους που τρώνε με χρυσά κουτάλια τα χρήματα του Δημοσίου και το βρίζουν ταυτόχρονα.
    Στο Δημόσιο φίλε μέσω ΑΣΕΠ παίρνουν τους καλύτερους, που τουλάχιστον ξέρουν ορθογραφία.
    Η ΑΓΡΟΓΗ είναι ένα από τα γνωστά σκάνδαλα και δεν αποτελεί λύση αλλά πρόβλημα για την αγροτική ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικοί συνάδελφοι θα πρέπει να προσέξουν τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν.
    Το άρθρο αναφερόταν στα μέλη του Δ.Σ. της ΑΓΡΟΓΗ αλλά και συνολικά για την λειτουργία αυτής της υπηρεσίας.
    Την σκυτάλη πήραν κάποιοι που υπερασπίζουν τον εαυτό τους μιας και προσελήφθησαν με μοναδικό προσόν την κομματική τους ταυτότητα.
    Το θράσος κάποιων συναδέλφων δεν φοβίζει κανέναν, ίσα ίσα μειώνει την συμπάθεια που θα τους αντιμετωπίσει ο κλάδος σε περίπτωση αρνητικών εξελίξεων.
    Για το θέμα της ψηφιοποίησης έχουμε γράψει και άλλη φορά, πιστεύουμε οτι δεν είναι δουλειά ούτε των Ενώσεων ούτε ιδιωτικών εταιρειών, είναι δουλειά που μπορεί να κάνει το Υπουργείο και οι υπηρεσίες στις διάφορες Νομαρχίες.
    Στόχος του Συνδικαλιστικού κινήματος θα πρέπει να είναι, να προσληφθούν μόνιμοι συνάδελφοι με κανονικό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ που να υλοποιείσουν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους αυτήν την ανάγκη.
    Έχουμε μπουχτίσει απο χορτασμένους δήθεν Σύμβουλους, που τακτοποιούνται στο Δημόσιο τα κάνουν όλα μπάχαλο και δεν πληρώνεται κανένας αγρότης. Αυτά ισχύουν και για την ΑΓΡΟΓΗ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τους άλλους Οργανισμούς αποκατάστασης στελεχών.
    Μην φοβάστε μην τους χάσετε, αφήστε τα στελέχη να πάνε στον Ιδιωτικό τομέα, χωρίς αυτούς θα τα πάμε πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ. ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ. ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @admin

    ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    http://www.eksegersi.gr/keimena12/580/giati.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ...ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΔΑΚΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΔΑΚΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΔΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ξενυχτάτε συνέδελφοι δεν θα μπορείτε να αποδώσετε στην εργασία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai esu anwnume vlepw kseskizese sti douleia (8:16) grafontas sto blog toulaxisto egw eimai spiti mou kai den to ksinw grafontas sto blog apo ti douleia...fidaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΛΕ... ΠΟΙΟς ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ;;; ΤΑ ΜΠΛΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ;; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ. ΛΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ;;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ( ΝΥΧΤΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ, ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ) ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ... ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;;; ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ. ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ. ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ 270 ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΑΥΤΕς ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ, ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ , ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩ ΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΠΛΕ ΨΗΦΟΦΟΡΑΚΙ.. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΚΑΦΑΛΙΑ ΗΤΑΝ. ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΥΦΤΑΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tixera ine ta tsoglania pou mpikan sti themida. me autous den asxolite kanenas. me tin agrogi lissaksan oli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΓΡΟΓΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ. Η ΚΑΛΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Μ Ε Τ Α Θ Ε Σ Η. ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 270 ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. ΛΟΓΩ ''ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ '' ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ, ΛΟΓΩ ''ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ'' ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ....ΚΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ, ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΗΔΗ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΓΡΟΓΗ ΕΤΣΙ;;; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕ ΘΑ΄ΧΕΤΕ ΠΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΛΕΞΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΒΡΕ ΖΩΟΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ;;;; Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακομη εδω εισαι βρε;;; παρε το χαρτη της ελλαδας να δεις που θα βρεθεις για τον επομενο μηνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΙΣΑ ΙΣΑ ΡΕ ΜΙΖΕΡΑΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα συνεχισουμε τον πολιτισμενο διαλογο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΗΡΑ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΑΝΤΗΣΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειναι λιγο ψυχοθφορο παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δε φταις εσυ ομως , αλλα αυτος που σε εβαλε σε λαθος ταιμινγκ. παντως τη θεμιδα που ειναι αναλογη περιπτωση δε βλεπω να την κουνανε. απλα πεσατε πανω σε εκλογες και πηρε μεγαλη διασταση το θεμα. οι μεταθεσεις παντως ισχυουν και οι πρωτες αποχωρησεις, κυριως γυναικες ειναι που τα παρατησαν. δε φτανουν και τα λεφτα σιγουρα για ενοικια και μετακινησεις και τα συναφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σιγουρα ρε φιλε με τετοια ανεργια και τετοια ζορια στον ιδιωτικο τομεα ποιος δε θα θελε να μπαινε;; σοβαρα μιλας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ...ΝΕΑ ΜΕΡΗ..ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΑΜΕΝΑ ΝΕΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και 270 ατομα παντως ειναι και μεγαλο νουμερο και γι αυτο προκαλει... οχι οτι θα σταματησει ποτε το ρουσφετι.. απλα ηταν κατι κραυγαλεο. ισως θα πρεπε να γινοταν πιο μυστικα, να μη σας επαιρναν πρεφα..τωρα λογικο να ναι πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου εναντιον σας. παντως να ξερεις οτι το βρισιδι ειναι κυριως για το ατομο που σα εβαλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΓς ΠΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ετσι ειναι παντα δεν το ξερες;; ποιος την πληρωνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΟΡΡΥ....ΧΑΡΗΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ενταξει για την περιπτωση σου παω πασο. αλλα για κατι αλλους δεν χωραει δικαιολογια φιλε.. δεν πιστευω να διαφωνεις οτι υπαρουν και ατομα που δεν αξιζουν... αλλο ενα απολυτηριο λυκειου με τα 1000 ζορια, αλλο οι δικες σου σπουδες και οι δικες μου και αλων παιδιων. σιγουρα εμεις κουραστηκαμε παραπανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ενταξει καληνυχτα φιλε και ξαναμιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ...ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν ξέρω ποιός ευθυνεται για ολη αυτη την κατασταση με την λαμογιο-εταιρεια ΑΓΡΟΓΗ αλλα εκεινο που βλεπω ειναι οτι χασατε καθε μετρο λογικης συναδελφοι και μη, βολεμενοι και μη, διο τι κατα την αποψη μου ολα κρινονται απο το αποτελεσμα και τι εννοω :
    1. Αγρογη μια πονεμενη ιστορια με βολεμετα ασχετου χρωματος (με την εννοια οτι οποιος και να ητανε παλι εδω θα καταληγαμε.
    2. Ποια η εννοια τις εταιρειας αυτης αφου και κανενας απο τους προηγουμενους "παρεξηγημενους" δεν επιδοθηκε να παρουσιασει το εργο που κανει με αποτελεσματα αλλα μονο να βαλει κατα των γεωπονων, που στο κατω κατω τις γραφης εμεις εαν καναμε την δουλεια μας ή οχι ειναι αλλη ιστορια απο αυτη της αγρογης.
    3. ΓΙΑΤΙ θεωρειται ολοι της αγρογης οτι θα πρεπει να δεχτουμε οτι ειμαστε ιση και ομοιοι με ΔΕ γιατι απο οτι γνωριζω οι ΠΕ και ΤΕ ειστε μειωνοτητα εκει ισως γιατι ο μοναδικος συνδετικος κρικος ΟΛΩΝ αυτων το ΓΕΩΤΕΕ περνει τον υπνο του δικαιου ενω αμα ηταν θεμα ΤΕΕ θα σας ειχαν ξεσκισει ΟΛΟΙ δημοσιοι μηχανικοι και μη.
    4.Γιατι πρεπει να συμφωνησουμε και να χειροκροτισουμε κατι παρανομο, ο κοσμος αλλαζει πρεπει επιτελους και η Ελλαδα να ξαναγινει χωρα και οχι να συνεχισει οπως την κανταντησαμε με μπλε-πρασινες ταυτοτητες δυστυχως η χωρα μας ειναι κωλοχανειο πλεον και φτανουμε στο σημειο να φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο κοσμος ολος.
    5.Τελος για την καταντια των ΔΑΑ ή Γεωργιας ποιος νομιζεται οτι φταιει?Το οτι εχεις τοσα ατομα και σε λιγο οπως παει θα καθονται σε καρεκλες μονο χωρις να παραγουν, ποιος φταιει?
    οτι ολους αυτους τους πληρωνει το ελληνικο κρατος δηλαδη ολος ο κοσμακης δεν παιζει ρολο?
    Ναι να κανεις την ΑΓΡΟΓΗ και καθε ΑΓΡΟΓΗ οταν χρειαζεται οχι για να βολεψεις κοσμο μονο, δημοσια διαβουλευση και μπουρδες κατα τα αλλα ....
    ΑΣΕΠ ΠΑΝΤΟΥ οταν σε πληρωνουν με λεφτα του κοσμου.
    Και τελος πρεπει να βγουμε απο το κομματικο τρυπακι , σαφως και θα υπερασπισω πρωτα τον κλαδο μου και την τσεπη μου και μετα ολα τα αλλα ,εγω δεξιος ειμαι αλλα δεν συμμετεχω σε κακως κειμενα και δεν συμφωνο με λαμογια οταν αυτα θιγουν τους παντες και προκαλουν και σαφως οπως εγραψα θα υποστηριξω των κλαδο μου ειτε με πεις γεωπονακο ειτε οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΑΡΙΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ΔΛΔ....ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΛΥΦΗΛΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ?? ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΙΣΑ ΙΣΑ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΑ ΟΙ ΔΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θα θέλαμε να κρατήσετε ένα επίπεδο στα σχόλια γιατί παρόλο που δεν θέλουμε μας αναγκάζετε να διαγράφουμε σχόλια.
    Παρακαλούμε όχι υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ...... ΛΕΝΕ ΕΝΑ GEOPONAKIA ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ..... ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ..... ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ...ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ.... ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ποιους συλλόγους να πιέσουμε ρεεεε

    Εδώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μαγνησίας διορίσθηκε στην ΑΓΡΟΓΗ, και έστειλε και επιστολή (ως πρόεδρος) να διαμαρτυρηθεί για την μη αξιοκρατική διαδικασία !!!!!

    Ποιους Συλλόγους;
    Τους καπελωμένους;
    Σορρυ παιδιά, αλλά τον συγκεκριμένο, άμα τον δω μπροστά μου θα φάει ένα σκατόξυλο να το θυμάται. Που δεν είχε την ελάχιστη τσίπα να πάει να παραιτηθεί από πρόεδρος συλλόγου, που μου κάθεται και τάχα υπερασπίζεται τα δίκαια όλων μας!!!!

    Αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ναι, ναι, πέστα, ο Λάμπρου δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.. Αι ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ... ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΒΡΕ...
    ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ..ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗΝ!ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ...ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή