Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Οι μέθοδοι της χούντας

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο θα αναφέρω ένα ανέκδοτο που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή. Κατηφόριζε λοιπόν ο φίλος μας την Πανεπιστημίου όταν με την άκρη του ματιού του αντιλήφθηκε κάποιον να τον έχει πάρει στο κατόπι. Τον έκοψε για ασφαλίτη αλλά συνέχισε δήθεν αδιάφορος. Στρίβει την Πατησίων ο τύπος κολλημένος πίσω του. Μπαίνει σε ένα στενό ο τύπος πίσω του και μάλιστα είχε αρχίσει να σφυρίζει ένα τραγούδι του Θωδοράκη. Τα χάνει ο φίλος μας, και αναρωτιέται γιατί ο τύπος να σφυρίζει εκείνο το τραγούδι. Όμως συνεχίζει και μάλιστα επιτάχυνε το βήμα του. Ο ασφαλίτης επιτάχυνε κι εκείνος συνεχίζοντας να σφυρίζει Θωδοράκη. Ο φίλος μας επιτάχυνε πιο πολύ μόνο για να διαπιστώσει ότι ο τύπος πίσω του επιτάχυνε περισσότερο συνεχίζοντας να σφυρίζει. Τότε ο φίλος μας χωρίς να ξέρει γιατί άρχισε να τρέχει θέλοντας να ξεφύγει όμως ο τύπος πίσω του έτρεξε περισσότερο και τον έπιασε απ'τον ώμο. Αλτ συλλαμβάνεσαι του λέει ο τύπος. Μα γιατί λέει ο φίλος μας. Γιατί άκουγες Θωδοράκη

1 σχόλιο:

  1. Χωριστά και ευκρινώς τα γαλακτοκομικά
    Υπογράφηκε η νέα αγορανομική διάταξη για την αναγραφή ενδείξεων προέλευσης πρώτης ύλης στις συσκευασίες των γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται τα διάφορα είδη γάλακτος στα ράφια των καταστημάτων λιανικής
    Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στην απόφαση του Γ.Βλάχου:

    στη συσκευασία κάθε είδους γαλακτοκομικών θα αναγράφεται υποχρεωτικά η ένδειξη που υποδηλώνει τη χώρα ή τις χώρες προέλευσης της πρώτης ύλης, καθώς και το ποσοστό πρόσμιξης, εφόσον χρησιμοποιήθηκε γάλα με προέλευση από περισσότερες της μίας χώρες.
    η θέση τους στα ράφια του λιανεμπορίου θα τα διαχωρίζει σαφώς ανά κατηγορία, ώστε να μην συγχέονται φρέσκα και μακράς διαρκείας κτλ.
    Προϊόντα που παρήχθησαν ή εισήχθησαν πριν την ισχύ της νέας διάταξης μπορούν να διατεθούν το αργότερο μέχρι 31 Ιουλίου, ενώ τα γάλατα εβαπορέ (απλά και ζαχαρούχα) μέχρι 31 Οκτωβρίου.
    NA DOUME TI PROSTIMO 8A PLIRWSI H XWRA GIA AFTI TIN ANTIKOINWTIKI DIATAKSI
    EINAI KAI GEOPONOS O TYPOS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή