Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Στάση Εργασίας την Παρασκευή 21-11 απο την ΠΟΓΕΔΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΓΕΔΥ)
ΓΕΩΠΟΝΟΙ - ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ - ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ
ΠΡΟΣ:Πρωταβάθμια Σωματεία ΙΙΟΓΕΔΥ 2.Μέλη Δ.Σ. ΠΟΓΕΔΥ
Την Τετάρτη 12-11-2008 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΓΕΔΥ όπου εξετάστηκαν και συζητήθηκαν τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα των Γεωτεχνικών, όπως και τα ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις στον Πρωτογενή Τομέα.
Το Δ.Σ. διαπίστωσε ότι και τα προβλήματα και τα αιτήματα των Γεωτεχνικών παραμένουν άλυτα και συνεχώς οξύνονται, ενώ η κατάσταση στον Πρωτογενή Τομέα συνεχώς χειροτερεύει....
Σαν Πρώτο μέτρο αντίδρασης που αποφασίστηκε, είναι να συμμετάσχει η Ομοσπονδία στην Πανγεώτεχνική συγκέντρωση έξω από το ΥΠΑ.Α.Τ στις 21 Νοεμβρίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. που διοργανώνεται από τους Συνδικαλιστικούς και Επαγγελματικούς Φορείς των Γεωτεχνικών.
Συνάδελφοι, η οξύτητα των προβλημάτων μας, επιβάλλει τη συνειδητή συμμετοχή όλων μας. Γιαυτό η Ομοσπονδία, μετά από συμφωνία με τα Πρωτοβάθμια
Σωματεία της, αποφάσισε να κηρυχθεί 4ωρη στάση εργασίας (11.00 π4μ. — 1500 μ.μ.) των Γεωτεχνικών που υπηρετούν στις Γεωτεχνικές Υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

1 σχόλιο:

  1. Στην συνέλευση του ΓΕΩΤΕΕ ποιοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή