Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Η ΠΟΣΕΥΓ και η ΠΟΤΔΥ για την επέμβαση των ΜΑΤ

ΠΡΟΣ: 1.ΓΕΩΤΕΕ
2.ΠΟΓΕΔΥ
3.Συλλόγους Ομοσπονδίας
ΚΟΙΝ: Όλους τους εργαζομένους
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας (ΠOΣΕΥΓ) συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των Γεωτεχνικών
και καταδικάζει
- Την αχαρακτήριστη και προκλητική στάση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η οποία πρόσφατα χρησιμοποίησε τις δυνάμεις καταστολής για να αντιμετωπίσει την αντιπροσωπεία των Γεωτεχνικών, που ... εξουσιοδοτήθηκε να επιδώσει το ψήφισμα της συγκέντρωσης των εργαζομένων στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
- Την πρωτόγνωρη και απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ, μπροστά στην είσοδο του Υπουργείου, εναντίον των εργαζομένων και των Συνδικαλιστών με την ανοχή της Πολιτικής Ηγεσίας.
- Την επιλογή της αστυνόμευσης και της καταστολής των αγωνιστικών κινητοποιήσεων αντί του διαλόγου για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων και των αγροτών.
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα ενωμένο οφείλει στο εξής· να περιφρουρεί τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες των εργαζομένων στο Υπουργείο, από τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και πρακτικές που εντάσσονται μέσα στη γενικότερη αρνητική εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Κυβέρνηση, απέναντι στην Ελληνική Κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου