Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Μια εφημερίδα έπαιρνα τις Κυριακές θα την κόψω κι αυτή.
Μα είναι δυνατόν να γράφει σελίδες επί σελίδων για τον επικείμενο ανασχηματισμό για το αν ο Δον Σάμαρας θα πάει στο τάδε υπουργείο ή η μεγαλειώτατη θα πάρει το υπουργείο σαλάτας και παπάρας?

Να περνούν οι σελίδες και οι έμμισθοι σεναριογράφοι να γράφουν δεκάδες πιθανά σενάρια και φαντασίες πως θα είναι αν αναλάβει Μάο τσε Μητσοτακ το υπουργείο τουρισμού και άλλα τέτοια σοβαρά.

Μα εγώ αγόρασα την εφημερίδα για ειδήσεις ουσιαστικές που να καίνε. Σκάνδαλα επί σκανδάλων αν ο τάδε δικηγόρος είναι με την τάδε συμβολαιογράφο και αν πήγαν από κοινού να φάνε τα λεφτά με τον δείνα υπουργό που όμως είχαν και ... σεξουαλική σχέση με κάποιο γραμματέα και κάπου στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα σκυλάκι κανίς όμως η συνέχεια στο επόμενο τεύχος μετά τη συνέντευξη με το σκυλάκι. Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Τις γουστάρω αυτές τις ειδήσεις γιατί θεωρούνται πολιτικές και έτσι κι εγώ διαβάζω τα κουτσομπολιά μου για τους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους τους, αποενοχοποιημένος και «ενημερωμένος».

Εν τω μεταξύ είναι ένας φαύλος κύκλος. Οι εφημερίδες γράφουν συνέχεια για τον ανασχηματισμό για να πούνε στους αναγνώστες-πελάτες είδατε? Εμείς σας τα είπαμε ότι έτσι θα γίνουν οι αλλαγές, και ο ξύπνιος πρωθυπουργός τον καθυστερεί επειδή γράφουν συνέχεια οι εφημερίδες ενώ αυτός ήθελε να μας κάνει έκπληξη (Τσα?!!!!! Είμαι ο ανασχηματισμός) Πάντως αν είναι 5-6 χρόνια κυβέρνηση η ΝΔ τα 3-4 χρόνια γράφουν πυρετωδώς για τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Ρε τζιτζιφιόγκοι πότε θα καταλάβουμε ότι οι ανασχηματισμοί και οι παραιτήσεις υπουργών είναι στάχτη στα μάτια και ότι η πολιτική δεν είναι τα πρόσωπα που την εφαρμόζουν? Είτε η κ.κ.κ.κ. Φάνη Ξαναπάλι Πετραλιάείτε η Μαρία Πενταγιώτισσα (ζητώ συγνώμη απ’την κ.Πενταγιώτισσα) αναλάβουν το υπουργείο Αμύνης δεν θα είναι και πολλά πράγματα διαφορετικά εκτός ίσως από τη διακόσμηση του γραφείου του υπουργού.

Τέλος πάντων φεύγω τώρα γιατί το αφεντικό είπε ότι θέλει να μας ανασχηματίσει. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί αλλά εγώ καλού κακού έβαλα τσίγκινο σωβρακάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου