Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να παζαρεύουν την ΒΦΛ και την Ολυμπιακή.

Οδηγήσανε τον διεθνή διαγωνισμό για την Ολυμπιακή να κηρυχθεί άγονος για να μπορέσουν στην συνέχεια να κάνουν στα κρυφά, τα παζάρια με τον Βγενόπουλο.
Με τα χρήματα που του έδωσε η Κυβέρνηση για "μεσιτικά" από τον ΟΤΕ θα αγοράσει δηλαδή, την Ολυμπιακή. Την Ολυμπιακή δηλαδή την παίρνει από την κυβέρνηση τζάμπα.
Τα πραγματικά ανταλλάγματα δεν θα τα μάθουμε ποτέ.
Η γαλάζια μαφία που διαδέχθηκε την πράσινη μαφία, συνεχίζει να ξεπουλάει τα πάντα. Ιδιαίτερα τώρα που αισθάνεται ότι δεν έχει μέλλον, έχει αφηνιάσει να προλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα.
Με διάφορα στημένα δημοσιεύματα διαβάστε πως προσπαθούν να πουλήσουν τώρα και την Βιομηχανία Φωσφορικών... Λιπασμάτων

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ Α.Ε.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


Είμαι εργαζόμενος στην ΒΦΛ που παραμένει με προβλήματα από τον Δεκέμβριο του 2008.Η εταιρεία οδηγήθηκε στο "λουκέτο", επειδή παραμένουν αδιάθετες μεγάλες ποσότητες λιπασμάτων, όλων των τύπων, στις αποθήκες της βιομηχανίας, ώστε να μη χωράει άλλο στοκ. Την περίοδο αυτή στις αποθήκες της ΒΦΛ βρίσκονται περίπου 100.000 τόνοι λιπασμάτων, που επρόκειτο να διατεθεί στους αγρότες. Το πρόβλημα για τις 700 οικογένειες είναι μεγάλες. Δεν θέλουμε να ξεπουληθεί η εταιρεία στο εξωτερικό γιατί δεν είμαστε βέβαιοι ότι εμείς στην Καβάλα θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μετά από ένα ή δυο χρόνια. Έχουμε ζήσει πέτρινα χρόνια και δεν θέλουμε να τα περάσουμε και πάλι.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει αν η βιομηχανία περάσει σε χέρια και νοοτροπία ξένων επενδυτών(;). Ποιος θα μας διασφαλίσει; Αν υπάρχουν Ελληνικές προτάσεις είναι προτιμότερες όπως το παπούτσι από τον τόπο σου. Μην ξεχάσουμε ότι κάποιοι συνάδελφοι μας μπήκαν σε ειδικά προγράμματα του ΟΑΕΔ με την υπογραφή του υπουργού Γ.Αλογοσκούφη πριν δύο χρόνια. Δεν αντέχουμε άλλοι κοροιδία".
Εργαζόμενος στην ΒΦΛ

Ω του θαύματος εμφανίστηκε ο ...Σωτήρας

Ο Λαυρεντιάδης πάει να πάρει την ΒΦΛ -Ανάσα για εργαζόμενους

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης πάει να πάρει την βιομηχανία φωσφορικών Λιπασμάτων κάτι που θα δώσει ανάσα στην Καβάλα που έχει ανάγκη τις θέσεις εργασίας.
Προτίθεται να προσφέρει στις κρατικές Τράπεζες για την αγορά ποσό από 50.000.000 έως 100.000.000 ευρώ και επιπλέον να επενδύσει στην εταιρεία 30.000.000 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της. Η αγορά αυτή θα δώσει νέα ζωή στην πόλη της Καβάλας, θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας και θα γίνουν νέες σημαντικές επενδύσεις. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι η βιομηχανία θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας κάποιοι πάνε να δώσουν την βιομηχανία στην Βουλγαρία ή την Ρουμανία και αν γίνει κάτι τέτοιο τότε πρέπει να τους βουτήξουν όλους μαζί στο λιμάνι της Καβάλας.
Ρε πόσο άρρωστοι πρέπει να είναι κάποιοι για να δώσουν Ελληνική βιομηχανία στο εξωτερικό; Θα πέσει μίζα ή είναι άσχετοι; Και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα ξεσηκωθούν. Το παράδειγμα των Γερμανών του ALPHA δεν έχει βάλει μυαλό σε κανέναν; Και η κυβέρνηση αβαντάρει τις τράπεζες με 28δισ για να ξεπουλάνε τις εταιρείες μας στο εξωτερικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου