Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Συνελήφθη ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Υπουργού επειδή καταδικάστηκε γιατί έγραφε οτι έχει δεσμό η Δαμανάκη με τον Ν. Παπανδρέου

Ελεύθερος αφέθηκε με απόφαση του προέδρου Πρωτοδικών ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δημοσιογράφος Μιχάλης Δημητρίου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα επειδή εδώ και πέντε χρόνια αρνούνταν να συμμορφωθεί με δικαστική απόφαση που τον υποχρέωνε να καταβάλει στον Νίκο Παπανδρέου (αδελφό του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ ) 56 χιλιάδες ευρώ ,ως αποζημίωση. Το ποσό αυτό επιδικάσθηκε στον κ. Παπανδρέου για συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΑΠΟΦΑΣΗ» που διεύθυνε ο κ. Μιχάλης Δημητρίου και το οποίο υποστήριζε, ψευδώς, όπως αποδείχθηκε, ότι ο Νίκος Παπανδρέου και η Μαρία Δαμανάκη διατηρούσαν κρυφό ερωτικό δεσμό .
Το σκεπτικό της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών αναμένεται να δημοσιευθεί τη Δευτέρα.

Συνελήφθη σήμερα ο διευθυντής του γραφείου τύπου του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης ,δημοσιογράφος Μιχάλης Δημητρίου αφού εδώ και πέντε χρόνια αρνείται να συμμορφωθεί σε δικαστική απόφαση .

Ο διευθυντής του υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη ,ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και αναμένεται να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό , δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση του δικαστηρίου να καταβάλει στον Νίκο Παπανδρέου (αδελφό του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ ) 56 χιλιάδες ευρώ ,ως αποζημίωση για συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΠΟΦΑΣΗ που διεύθυνε ο κ. Μιχάλης Δημητρίου και το οποίο υποστήριζε, ψευδώς, ότι ο Νίκος Παπανδρέου και η Μαρία Δαμανάκη διατηρούσαν κρυφό ερωτικό δεσμό .
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Δημητρίου, τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίστηκε ποτέ στα δικαστήρια ,ούτε μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ."Θα πάω φυλακή, δεν έχω να πληρώσω τα λεφτά"
Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τα «protothemaonline» ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι επί χρόνια η απόφαση του δικαστηρίου του κοινοποιούνταν σε διευθύνσεις που δεν ίσχυαν, όπως για παράδειγμα στην εφημερίδα «Η απόφαση» που όμως έχει κλείσει. Και αυτό, όπως είπε, παρά το γεγονός ότι τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και οι δικηγόροι του γνώριζαν που θα τον εντόπιζαν, όπως για παράδειγμα στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra 3» ή σε εφημερίδες όπου επωνύμως αρθρογραφούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου