Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Νεα ρήξη με τους αγρότες της Κρήτης (δείτε φάτσες να βγάλετε συμπέρασμα )

Απο Ναυτεμπορική
«Κόκκινο πανί» αποτελεί για τους αγρότες της Κρήτης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η παρουσία του οποίου στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, προκάλεσε την αποχώρηση της πλειοψηφίας τους από τη συνάντηση.

«Κόκκινο πανί» αποτελεί για τους αγρότες της Κρήτης ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η παρουσία του οποίου στη σύσκεψη υπό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, προκάλεσε την αποχώρηση της πλειοψηφίας τους από τη συνάντηση.

«Εμείς ήρθαμε να μιλήσουμε για αγροτικά θέματα και όχι για θέματα δημόσιας τάξης. Δεν μπορούμε να καθήσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να μας ραντίσουν με χημικά και μας αποκαλούσε τρομοκράτες», παρατήρησε ο .... πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ Γιώργος Γωνιωτάκης

Από την πλευρά του ο βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει διάλογο με τον άνθρωπο που βάλλει κατά του πολιτικού του χώρου.

Στην αξίωση των κρητικών αγροτών να αποχωρήσει ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Χατζηγάκης απάντησε λέγοντας:

«Ο συνάδελφος υπουργός είναι εντεταλμένος για να τηρήσει τους νόμους και την τάξη. Αυτό και έκανε».

Aλαβάνος: Γιατί ναρκοθετήσατε τη συνάντηση;

«Τι ήθελε ο κ. Μαρκογιαννάκης μέσα (στη σύσκεψη); Γιατί πήγε; Να κάνει δημόσιες σχέσεις; Γιατί ναρκοθετήσατε αυτή τη συνάντηση μετά απ΄ όλα αυτά που έγιναν, μετά την προσβολή που κάνατε. Γιατί δεν μάθατε ότι οι Κρητικοί -και πιστεύω ότι όλος ο λαός μας- δεν σκύβουν το κεφάλι; Γιατί ποιο λόγο επιμένετε σ΄ αυτή την πολιτική και απλώς στην εξασφάλιση ορισμένων οφελών μικροκομματικής σημασίας;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.

Μετά την αποχώρηση της πλειοψηφίας των αγροτών, η σύσκεψη συνεχίστηκε με τους βουλευτές της ΝΔ εκπροσώπους των ΟΤΑ και αγροτών της ΣΥΔΑΣΕ

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ.

    Ε Μ Π Α Θ Ε Ι Α

    ΚΑΙ

    Ε Λ Λ Ε Ι Ψ Η Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Ο Τ Η Τ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΩΝ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.
    ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΛΑΖΩΝΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φάτσες δείχνουν την επιτυχία της συνάντησης.

    Τα δε πρόσωπα αποπνέουν μικροκκοματισμό απογοήτευση, στέρηση οποιαδήποτε οράματος, ιδιοτέλεια και χορτασιά από τις κυβερνητικές θέσεις.
    Αν πιστεύεις ότι δημιουργούν αυτοί οι άνθρωποι την παραμικρή ελπίδα και προσδοκία για το μέλλον της Ελληνικής γεωργίας διαφωνούμε και μπορείς να γράψεις την γνώμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αγροτικές κινητοποιήσεις σταμάτησαν. Το γραφείο του κ. Αναπληρωτή του Πάκη,στα Χανιά δεν κινδυνεύει.Εξακολουθεί όμως να φυλάσεται από αστυνομικούς. Αυριο Σάββατο, ο κ Αναπληρωτής του Πάκη, θα δεχθεί στο γραφείο του τους "φίλους" του. Έχει εκδώσει Δελτίο τύπου που "παίζει από τη Τρίτη! Θα καμαρώσει για άλλη μια φορά σαν το παγώνι. Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. (Μπορεί να το δείξουν και τα Αθηναϊκά κανάλια.) Κόσμος και κοσμάκης θα στριμωχθεί για το ρουσφετάκι του το επιούσιον! Άλλοι από υποχρέωσή, λόγω εκπληρωμένων ρουσφετιών, άλλοι από φανατίλα και άλλοι επειδή προσβλέπουν σε μελοντικά ρουσφέτια. Η "στελέχωση" της αγροφυλακής περιμένει. Εκλογές έρχονται!!
    Τα ΜΑΤ ή αλλιώς "Ειδικές Δυνάμεις",δεν θα έχουν αποσυρθεί. Θα είναι εκεί. Έξω από το γραφείο και όχι στην ενδοχώρα των Χανίων. Εκεί που τα χωριά, στενάζουν από τους "γνωστούς άγνωστους" τραμπούκους. Τους αλήτες. Που κορμοτομούν ελαιώνες, ψεκάζουν με ζιζανιοκτόνα αμπέλια, σπάνε αρδρευτικές σωλήνες, κλέβουν λάδια, χίνουν κρασιά, σφάζουν πρόβατα, κλέβουν κότες-κουνέλια, καίνε ή χαλούν αγροικίες, καταστρέφουν περιφράξεις, απειλούν. Ελεύθερα!
    Ανάμεσα σε αυτούς τους "φίλους", που θα είναι αύριο, στο πολιτικό γραφείο του Αναπληρωτή του Πάκη, όλο και κάποιοι από αυτούς τους αλήτες ή από τις φαμίλιες τους θα είναι παρόντες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή