Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Συνεχίζεται η δίκη του ΟΣΔΕ (Από την Ένωση Γεοπόνων μελετητών Ελλάδος-σύμβουλοι επιχειρήσεων)

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 21:29

Για δεύτερη μέρα( η πρώτη ήταν στις 12/2), συνεχίστηκε η δίκη με κατηγορούμενους τον πρώην Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ.Σάγο,και τον νύν Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ.Καραμίχα, κατηγορούμενους για το μνημόνιο συνεργασίας του 2003 . Σήμερα κατέθεσαν σαν μάρτυρες κατηγορίας , ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΣΕΓ, Αντώνογλου Νίκος, ο Πρόεδρος της ΕΓΜΕΣΕ Μιχάλης Αντωνόπουλος, το μέλος του Δ.Σ της ΕΓΜΕΣΕ, Μιχάλης Λεβογιάννης,και ο συνάδελφος Ζήσιμος Αλέξανδρος. Το δικαστήριο, συνεχίζεται για 3η(!!!) μέρα,την ερχόμενη Δευτέρα.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα- που εξάλλου είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του δικαστηρίου -για πρώτη φορά, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ο Γεωπονικός κόσμος, διεκδικεί τα επαγγελματικά του δίκαια.(παρόντες είνα εκτός από τους μάρτυρες κατηγορίας, και πολλά συνδικαλιστικά στελέχη , που παρακολουθούν τη δίκη- ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θοδωρής Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ, Νίκος Κακαβάς, ο Πρόεδρος της ΠΕΓΔΥ Καραμήτρος Κώστας, ο συνδικαλιστής από τα ....φοιτητικά μας ακόμα χρόνια Καρακώστας Μήτσος(έτσι τον λέγαμε από τότε...), κλπ .

Και για πρώτη φορά επίσης, ακούγονται ,ΔΗΜΟΣΙΑ (και επίσημα,σε ακροατήριο), οι αλήθειες για το Γεωπονικό επάγγελμα του μελετητή, και το ....πολύπαθο ΟΣΔΕ,που τόσο βάναυσα έχει κακοποιηθεί, από τις πολιτικές ηγεσίες τα τελευταία χρόνια(όλων των κυβερνήσεων από το 2000 και μετά)

Ελπίζουμε να είναι μία καλή αρχή για συνέχεια και για νέες διεκδικήσεις, στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου