Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Θερμό επεισόδιο Χατζηγάκη - Μανώλη, οι κουβέντες που ανταλάσουν είναι οι σημαντικότερες

Από το Antinews

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης με τον Υπουργό Γεωργίας Σωτήρη Χατζηγάκη. Όταν ο πρώτος τον επισκέφθηκε στο Υπουργείο συνοδευόμενος από την Έλσα Παπαδημητρίου τον Νομάρχη Αργολίδας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και εκπροσώπους αγροτών για τα θέματα της περιφέρειάς τους, ο Σ. Χατζηγάκης σε μια αποστροφή της κουβέντας τους αναφέρθηκε στο θέμα του εκσυγχρονισμού του έργου του Αναβάλου μέσω του κοινοτικού προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Με το έργο θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης και της άρδευσης του Νομού Αργολίδος.
Ο Γιάννης Μανώλης απάντησε τότε στον κ. Χατζηγάκη ότι δεν τίθεται θέμα προς συζήτηση καθώς έχει ανακοινωθεί και εγκριθεί από τον πρώην Υπουργό Αλ. Κοντό και το μόνο που μένει είναι η υπογραφή της απόφασης από τον ίδιο. Τότε ο κ. Χατζηγάκης είπε τη μαγική φράση: «θα το δω θετικά»!!! ενώ η κ. Ε. Παπαδημητρίου εισήγαγε καινά δαιμόνια λέγοντας ότι «ο υπουργός μπορεί να αλλάξει απόφαση». Εν εξάλλω καταστάσει ο Γιάννης Μανώλης πετάχτηκες όρθιος και τους είπε ότι « δεν άλλαξε η κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό αλλά μόνο ο Υπουργός και δεν μπορεί ένας βουλευτής που θέλει να δώσει το έργο σε ιδιώτες και ένας υπουργός να αλλάξουν μια κυβερνητική απόφαση».
Τελικά ο κ. Χατζηγάκης υποσχέθηκε ...στον κ. Μανώλη ότι θα υπογράψει την απόφαση. Μόνο που ο τελευταίος δεν πείθεται από τα λόγια και περιμένει τα έργα στην πράξη. Το κακό είναι ότι εκκρεμούν πολλές τέτοιες αποφάσεις στο γραφείο του κ. Χατζηγάκη κάνουν να βράζουν στο ζουμί τους και άλλους γαλάζιους βουλευτές από Καστοριά, Ηλεία, Πέλλα, Μακεδονία κλπ.
Κατόπιν τούτου προβλέπω βουλευτές να κλείνουν τους δρόμους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου